Колаж книжкових новинок “Погляд сучасного педагога на виховання»

     Основним завданням виховання є всебічний розвиток особистості, котрий здійснюється у процесі освіти та впровадження системного виховання. А формується і надалі реалізується особистість у сфері родинного та суспільно організованого виховання. Сучасний педагог — це наставник, який вміє організувати процес пізнання учнів. Тільки цілеспрямованими зусиллями педагогів та родини можна досягти успіху. Адже в школі дитина навчається мислити, відчувати, жити серед людей. У щасливій сім’ї виростають щасливі діти. Тож без нових книг із педагогічних наук не обійтися.

     10 серпня 2022 р. о 13.00 працівники читального залу ЦБ Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради провели колаж книжкових новинок «Погляд сучасного педагога на виховання» в рамках проєкту «Бібліотека у дворах».

Бібліотечні фонди читального залу ЦБ поповнилися новими книгами з різних аспектів педагогіки, які  будуть корисними для вчителів Нової української школи, батьків, бабусь і дідусів. Це різні за тематикою, жанром і призначенням видання, автори яких торкаються питань формування світогляду, філософії освіти, психології дитини, відповідального батьківства, технологій навчання та виховання. Бібліотекарі із радістю поспілкувалися на теми виховання з нашими читачами. Ми запрошували користувачів бібліотеки, гостей міста та просто перехожих познайомитися з новими книгами, представленими на колажі книжкових новинок. Крім цього, працівники читального залу ознайомили користувачів з періодичними виданнями  педагогічної  тематики.

 На заході були представлені такі книги:

Дерлейн Р. Вже дорослий, ще дитина / Р. Дерлейн. – К. : Сварог, 2020. – 277 с.

   Маклін А. Мотивуюча школа / А. Маклін; пер. з англ. Т. В. Тадеєвої. – Т: Навчальна книга-Богдан, 2019. – 480 с.

  Максименко Д. С. Розвиток розумової діяльності дітей дошкільного віку. Практична психологія / Д. С. Максименко. – К. : Центр учбової літератури, 2020. – 192 с.

  Накамуро М. Як зробити, щоб дитина вчилася із задоволенням? Японські відповіді на нерозв’язані питання / М. Накамуро. – К.: Сварог, 2021. – 104 с.

  Особистість у контексті морального та професійного зростання: монографія / за ред. Р. В. Павелківа, Н. В. Корчакової. – К.: ЦУЛ, 2021. – 192 с. та інші.

Відповідальна за проведення заходу Надія Каретнікова.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top