Компас туриста: “Туристичний потенціал нашого краю”

Історія стверджує, що “туризм” в сучасному розумінні, як масове явище і широко доступна можливість здійснювати подорожі , виник порівняно недавно, на початку минулого століття. Стрімко набираючи обертів, це явище стало настільки популярним, що туризмом у тій чи іншій мірі стала займатися переважна більшість людей. Популярність туризму пояснюється дуже просто, туризм – це вигода у всіх напрямках. Він не тільки сприяє процвітанню і благополуччю туристичних регіонів, активно підтримує високий рівень культурного збагачення, яке отримують мандрівники в процесі здійснення своєї поїздки, а й дає величезний заряд бадьорості, енергії та позитивних емоцій.

Міжнародному Дню туризму, який ми щорічно святкуємо в кінці вересня було присвячено компас туриста: “Туристичний потенціал нашого краю”. Захід проходив  протягом 25 вересня 2020 року у бібліотеці-філії №7 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради.

Протягом дня користувачі бібліотеки разом з бібліотекарями заочно подорожували визначними місцями нашого краю . Бібліотекар, Федишин В., інформаційно провела відвідувачів туристичними стежками Прикарпаття. Івано-Франківщини, яка є чи не найбагатшою областю на мальовничі місця. Для любителів туризму – найвищі гори України, крижані водоспади та мальовничі високогірні села. А для екстремалів тут знайдуться сплави бурхливими гірськими річками, чудові гірськолижні комплекси, кінні прогулянки. Кожен для себе знайде щось своє, відпочинок на будь-який смак.

Подорожувати цікавими місцями нашого краю користувачам бібліотеки допомогли книги на виставці “Івано-Франківщина – туристична перлина України”.

Відповідальна за проведення заходу – Федишин В.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top