«Корисненька й солоденька»

Слово «малина» у когось асоціюється відразу із літом, сонцем, бабусиним городом чи прогулянкою у ліс. У когось – з зимовою застудою, коли матуся несе велику чашку чаю яскравого малинового кольору. І це не дивно, що слово «малина» викликає такі різні асоціації: адже вона надзвичайно особлива ягода, смачна та корисна.

04 липня 2023 року центральна бібліотека для дітей (вул. С.Бандери,8) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради запросила дітей мікрорайону на малинове паті. Маленькі читачі з радістю збіглися на читання казки В. Савченко «Малинове варення» та на  смачне малинове частування. Діти уважно слухали казку, пили малиновий лимонад, пробували молоде малинове варення та частували свіжою малинкою. А ще дітки дізналися все про малину: користь її, різновиди малини та цікаві факти про неї. Було малинове, малинове!

Отже, користуючись нагодою, коли літо дарує нам налиті сонцем щедрі плоди, не забуваємо про малину, яка принесе користь вашому організму, підніме настрій та подарує ароматно-солодке задоволення від їжі.

Тому споживаймо малину на здоров’я!
Відповідальні – всі працівники бібліотеки.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top