Краєзнавчий експрес «Подорож туристичними стежками краю»

27 вересня – Всесвітній День Туризму та День Туризму в Україні. Свято встановлено Генеральною асамблеєю Всесвітньої туристської організації в 1979 року в місті Торремолінос, Іспанія.

Туризм є одним з найпопулярніших видів відпочинку. Подорожуючи люди пізнають світ – історію, культуру, звичаї Батьківщини, інших країн та свого краю.

І з цієї нагоди 26 вересня 2018 року в бібліотеці-філії №8 (вул. Блавацького, 1) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської ради відбувся краєзнавчий експрес: «Подорож туристичними стежками краю» для учнів 4 класу ЗШ№6. Спершу бібліотекар розповіла про історію цього свята., про цікаві туристичні місця України, підвереджуючи слова показом відеороликів. Потім була проведена експрес-вікторина: «Люби і знай свій рідний край». Що може бути краще, ніж мультфільми про кумедні пригоди в подорожах!. І бібліотекар підготувала чудову добірку мультиків про мандрівників спеціально до Дня туризму. День туризму в бібліотеці пройшов у дружній та веселій атмосфері. Також учні ознайомились з книжковою виставкою «Прикарпаття – царство не повторних краєвидів».

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top