Ланцюжок доброти “До вівтаря свого серця принесіть вогонь добра”

У 1992 році Генеральна Асамблея ООН оголосила 3 грудня Міжнародним днем інвалідів. Мета, заради якої цей день був проголошений – це дотримання прав людини та участь людей з інвалідністю у житті суспільства.
До цієї дати, 03.12.2020 року в бібліотеці-філії №8 (Блавацького, 1) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради бібліотекар для своїх користувачів підготувала ланцюжок доброти “До вівтаря свого серця принесіть вогонь добра” приурочений до Міжнародного дня людей з інвалідністю.
Протягом заходу бібліотекарка розповіла дітям про те, що доброта та милосердя – два крила на яких тримається людство, це милість людського серця, розуміння, м’якість, співчуття, ніжність. Це не слабкість, а сила, тому що доброта та милосердя властиві людям, які здатні прийти на допомогу. Головним акцентом заходу було те, що ми не повинні забувати про тих людей, які потребують допомоги. Також бібліотекарка підготувала для користувачів перегляд літератури «Повага до людей є повага до самого себе» до якого ввійшли художні твори В. Короленка «Сліпий музикант», «Діти підземелля»; Черкасенка С. «Маленький горбань»; Б. Польового «Повість про справжню людину».
Всім нам нелегко у сьогоднішній скрутний час, але пам’ятаймо, що поруч є люди, яким набагато гірше за нас. Тож давайте станемо підтримкою і опорою один для одного! Даруйте добро і воно повернеться до вас сторицею!
Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top