Листок-сигнал: «СНІД: людство під знаком»

Щорічно 1 грудня відповідно до рішення Всесвітньої організації охорони здоров’я відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Проблема ВІЛ/СНІДу є не тільки медичною, а головним чином, соціальною і духовною. В цей день в усіх країнах проводяться всесвітні акції, благодійні концерти.

До виховного заходу з цієї нагоди 2.12.2019 року під назвою Листок-сигнал: «СНІД: людство під знаком» (до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДОМ) у ЗОШ №1 долучилася бібліотека-філія №2 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради.

ВІЛ та СНІД… Сьогодні нам часто зустрічаються ці слова на плакатах, у газетах та журналах, їх чуємо по телевізору, радіо і просто від дорослих. Але, на жаль, більшість із нас не усвідомлює, яку загрозу він несе людям. Найчастіше ми думаємо – «мене це не стосується», «зі мною цього не трапиться», та ніхто не знає, де чекає нас біда. СНІД – одна з найголовніших проблем, з якою людство зіткнулося у ХХ столітті і увійшло у ХХІ ст.. У всьому світі проводяться наукові роботи зі створення вакцини та ліків проти – інфекції, але на сьогодні СНІД не лікується. Єдиним методом боротьби із хворобою залишається запобігати передачам вірусу.

Нехай усе жахливе, що сталося з іншими, обійде нас, залишиться далеко-далеко. Нехай кожна людина до кінця усвідомить усю небезпеку, яку несе СНІД, і зробить усе можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких та рідних від цієї страшної інфекції, бо СНІД може увійти практично в кожен дім, кожну сім’ю.

Відповідальна за проведення: Дяків Р. Б.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top