“Любов придумана не нами…”

“Любов придумана не нами,

Вона від Бога нам дана”

 

В День Святого Валентина 14 лютого 2017 року о 17.00 на абонементі ЦБ (вул.К.Данила,16) відбулася поетична валентинка.

В бібліотеці панувала атмосфера тепла, щиростІ, любові і натхнення. Бібліотекарі познайомили присутніх з історією Дня Святого Валентина, розповіли про традиції його святкування, читали вірші про любов українських поетів.  Про почуття рядками своїх віршів говорили молоді поети: Богдан Кирста, Мілена Вітровська, Оля Новак. Саме творчість молодих допомагає любити ближніх, вселяє віру в себе, надихає, додає сили.

Увага присутніх була прикута до книжкової виставки “Любов,  як сонце,  світу відкриває безмежну велич людської краси”, яка діяла в бібліотеці з 9 лютого 2017 року Виставка через представлену на ній літературу відображає ставлення в суспільстві до свята закоханих: хтось його чекає з нетерпінням, натхненно вибирає подарунки, а інші просто ігнорують. Проте, свято в Україні дуже прижилося. Скільки віршів та пісень, книг було написано про кохання. У розділі: “Вічна загадка любові” представлені книги українських поетів про кохання. Історії про щасливі та водночас складні стосунки відомих людей наповнили розділ:”З любов`ю і журбою наодинці” Ці книги відкривають завісу потаємного життя зірок та знаменитостей. Віддані стосунки, шляхетні почуття – мрія кожної дівчини. Читати та зачитуватись книгами із розділів:”Все починається з любові…” та  “Нас любов лише підносить” можна у будь-якому віці.

 

В кінці заходу бібліотекарі привітали усіх з Днем Святого Валентина, побажали не втрачати надію, читати більше про щасливе кохання і воно обов`язково прийде!!!

Захід підготовлений для юнацтва, відповідальна бібліотекар ЦБ Данилів Л.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top