«Любім Шевченка, читаймо його твори»

13 березня 2013 року в рамках святкування шевченківських днів в бібліотеці-філії №4 пройшла презентація творчості великого українського поета, письменника, патріота, пророка Тараса Григоровича Шевченка.
Проведенню даного заходу передувала проведена робота по популяризації творчості великого Кобзаря, його поетичних та прозових творів. На протязі двох тижнів користувачам дитячого відділу пропонувалися книги з творами Т. Г. Шевченка.
Масовий захід був покликаний показати інтерес користувачів до творів Шевченка, вияснити глибину і обсяг знань по даній темі.
З вступним словом виступила завідувачка бібліотекою-філією № 4 Ліктей Н. К., котра коротко подала інформацію про життєвий шлях Т. Г. Шевченка, його непросте сходження до вершин творчості.
А потім в стінах читальної зали зазвучало Шевченкове слово. Діти читали його лірику, вірші про природу і любов до рідного краю, твори, які відображали зболену душу поета.
Для кращого розкриття даної теми була представлена викладка літератури «Шевченкові думки переживуть віки». Масовий захід призначений для користувачів – дітей середнього шкільного віку.

Відповідальна за проведення зав. філією №4 Ліктей Н.К.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top