“Людина. Громада. Довкілля.”

5 червня 2018 року о 12.00 на абонементі ЦБ (вул.К.Данила,16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради до Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища відбувся екологічний репортаж “Людина. Громада. Довкілля.”

Бібліотекар наголосила, що щороку 5 червня світова громадськість відзначає Всесвітній день навколишнього середовища. Цей день дозволяє реально оцінити стан навколишнього середовища, в якому ми живемо. Сьогодні, більш ніж будь-коли, збереження життя на Землі вимагає від нас почуття загальної відповідальності.Дає можливість уважно обдумати дії, які кожен із нас має зробити в напрямі збереження та відновлення довкілля, визначити роль кожного у збереженні нашої планети.

Щоб мати здорове та чисте довкілля, частину проблем повинна вирішувати держава, але є багато таких, що напряму залежать від кожного з нас. Димні звалища, купи викинутого непотребу, переповнені сміттєві баки – в Україні такі картини знайомі багатьом міським жителям. На даний час, побутовими та іншими відходами зайняті майже 4 відсотки території України.

Всесвітній день навколишнього середовища є  одним з основних способів привернути увагу громадськості до проблем довкілля.

Захід призначений для широкого кола користувачів бібліотеки, відповідальна бібліотекар абонементу ЦБ Лисенко Л.С.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top