Літературна мандрівка “Бринить, співає рідна мова, чарує, тішить і п’янить”

9 листопада 2016 року о 14 годині в бібліотеці-філії №4 відбулася літературна мандрівка “Бринить, співає рідна мова, чарує, тішить і п’янить”, на відзначення Дня української писемності та мови.screenshot_2Учасниками заходу були студенти Коледжу ресторанного сервісу і туризму, під керівництвом класного керівника Душенко Романії Володимирівни та бібліотекаря – Перепічки Уляни Зіновівни, а також школярі із ЗОШ №12 із художнім керівником – Чайківською Наталією Степанівною.

Програма заходу включала в себе різні форми роботи з молодими людьми.
Після того, як Ліктей Наталя Карпівна привітала всіх присутні зі святом Дня української писемності та мови і подала коротку історичну довідку про становлення української мови, класний керівний Душенко Романія Володимирівна разом із бібліотекарем коледжу РС і Т розповіли аудиторії про те, чому важливо зберігати чистоту рідної мови та як розпізнавати слова-суржики у повсякденному житті.

З поетичним словом до учасників заходу виступила Лесик Любов Андріївна.
Українські пісні, у виконанні учнів та Чайківської Наталії Степанівни, ніжно пролунали у читальній залі і зачарували всіх присутній своєю мелодійність та красою.

screenshot_3Огляд книжкової виставки на тему «Неначе скарб дорогоцінний, ми слово рідне бережемо»: провела Тейсар Степанія Степанівна.

На закінчення, відбулися міжгрупові змагання студентів та учнів під назвою «Кращі знавці української мови», що провела Іжицька Юлія Ярославівна.

Захід відбувся у теплій, затишній та веселій атмосфері.
Відповідальні за проведення Лесик Л.А. та Ліктей Н.К.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top