Літературна мандрівка “Літня фішка – модна книжка”

Прийшла довгождана пора літніх канікул. Усім хочеться відпочити, погуляти з однолітками, але на канікулах не треба забувати і про книгу.

07.06.2022 року працівники бібліотеки-філії №1 по роботі з дітьми Івано-Франківської МЦБС, Департаменту культури міської ради в рамках проєкту #Бібліотека_в_дворах провели в дворі біля бібліотеки літературну мандрівку “Літня фішка – модна книжка”.

Юні читачі і їхні батьки мали можливість ознайомитися з різноманітною літературою пізнавального змісту Найбільшу увагу читачів привернули книги: “Велика книга “Чому?” та книга Джилл Есбаум “Моя перша велика книжка ”Як?”.
Гортаючи сторінки цих видань кожен читач знайде відповіді на багато своїх питань – про таємниці природи і стародавні цивілізації, про історичні події та знамениті постаті, про тваринний і рослинний світ і про місце людини у Всесвіті і на Землі. Такі питання “Як? і Чому?” Діти не втомлюються задавати ніколи. В цих книгах є відповіді на ті питання, які цікавлять дітей найбільше, а саме: Що таке Всесвіт? Скільки зір у Всесвіті? Чи Сонце світитиме завжди? Чи є життя на місяці? Навіщо верблюдові горби? Навіщо нам комп’ютери? Кому потрібна віртуальна реальність? Звичайно всі батьки захочуть дати дітям відповіді на ці і багато інших питань і великим помічником у цьому стануть рекомендовані нами книги.
Ці видання щедро ілюстровані і зможуть стати настільною книгою для школярів.

Відповідальна – Марковська О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top