Літературна подорож «Неймовірні пригоди з В. Нестайком»

30 січня 2020 року 0 12.00 годині в ЗШ № 12 відбулась літературна подорож «Неймовірні пригоди з В. Нестайком», яку провела бібліотекар бібліотеки – філії № 4 (Коновальця 132 а) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради.

Коротко про Всеволода Нестайка, про його життя й творчу діяльність та головне, що саме спонукало письменника писати про дітей і для дітей – розповіла Магас М. М., бібліотекар дитячого відділу. А також, поділилася коротким змістом його творів. Всі книги та оповідання Всеволода Нестайка відрізняються яскравими персонажами, веселими і захоплюючими пригодами, фірмовим авторським гумором, а також повчальними історіями, які виховують в дітях тільки позитивні якості.
А також, Кімак Наталія Львівна, класний керівник 2-В класу, підготувала цікаву презентацію, яку всі присутні мали змогу переглянули. Захопливим був й фільм «Тореадори із Васюківки» знятий за одноіменним твором В. Нестайка.

Здивували й діти. Як виявилося, учні 2-В читали деякі книжки письменника і змогли поділитися враженнями від прочитаних творів – «В країні сонячних зайчиків», «В країні місячних зайчиків», «Пригоди в лісовій школі». Ми з маленькими користувачами пофантазували про те, як би було гарно побачити цих зайчиків у себе на ліжку й з ними погратися.
Всіх дітей ми запросили в нашу бібліотеку на зустріч з іншими творами В. Нестайка .

Відповідальна за проведення Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top