Літературна прогулянка “Сяйте, усмішки, сонцем зігріті, миру і щастя всім дітям на світі”

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей ‒ прекрасне свято радості та надії.  Захист дитинства у цілому світі – це місія добра, любові і честі. Заради майбутнього ми живемо і прагнемо, щоб наші діти росли здоровими та щасливими, прославляли свої родини і рідний край.

Цього дня бібліотекарі  бібліотеки-філії №6 (вул. Вовчинецька, 188) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради в рамках проекту «Літо +» на літній площадці провели літературну прогулянку «Сяйте, усмішки, сонцем зігріті, миру і щастя – всім дітям на світі».

Нудьгувати на прогулянці було ніколи, адже для кожної дитини знайшлась цікава справа : одні малювали на асфальті, інші розглядали новенькі книжки і журнали: галузеві енциклопедії, довідники, науково-популярні видання, пригодницькі та фантастичні твори.

Під час літературної  прогулянки діти відгадували загадки, розгадували ребуси. Звичайно, що діти полюбляють  читати казки, тому майже без помилок відповідали на запитання літературної вікторини «Відгадай казкового героя». За це вони одержали солодкі призи. Цікаво пройшла  гра «На якій сторінці закладка?». Хто правильно відповів, той одержав книгу в подарунок.

Бібліотекарі  нагадали дітям, щоб вони  влітку не забували про бібліотеку, обов’язково читали, і тоді літні канікули пройдуть цікаво і пізнавально.

Захід пройшов у дружній, веселій атмосфері і подарував дітям прекрасний настрій, щирі посмішки  та багато радісних вражень.

Відповідальні: Подолецька Г.І. і Іванишин А.-Б. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top