Літературна пропозиція “Нові книги чекають на Вас”

Неабияке задоволення приносять нові книги, які надходять у бібліотеку. Нова хвиля української літератури – яскрава, різножанрова, захоплююча. Вона є дзеркалом сьогодення та скарбом для майбутніх поколінь. У фондах бібліотеки є книги, які можуть стати у пригоді під час літніх канікул для навчання та пізнання оточуючого нас світу. Кожна людина може відпочивати – і навчатися новому одночасно.

22.06.2022 р. бібліотекарі читального залу ЦБ Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради  підготували літературну пропозицію “Нові книги чекають на Вас!”. Захід проходив в рамках проєкту “Бібліотека у дворах”.

Сьогодні бібліотекар є посередником між читачем і книгою. Адже у великих масивах сучасної літератури читачеві важко зорієнтуватись. До нашої бібліотеки надійшло багато нових книг. Книги – художні, науково-популярні, довідкові – надзвичайно цікаві, змістовні, гарно ілюстровані. Відвідавши читальний зал ЦБ, ви зможете переглянути та прочитати їх.

Мета заходу: виховання любові до читання, популяризація книги, діяльності та послуг бібліотеки, залучення нових користувачів до книгозбірні. Впроваджуючи в життя цікаві заходи, забезпечуючи спілкування молоді з книгою, з авторами, залучаючи їх до книгочитання, ми не просто створюємо культ книжки. Ми перетворюємо читання з примусу на читання – на життєву потребу, на читання-задоволення, читання-комунікацію. Адже інтелектуальною, духовно багатою та високорозвиненою нацією може бути тільки читаюча нація.

      Рекомендуємо прочитати:

  1. Аріелі Д. Добре бути ірраціональним. Як мислити нелогічно та отримувати несподівані переваги / Д. Аріелі; пер. з англ. Д. Завалій. – Л. : Старий Лев, 2021. – 352 с.
  2. Борці за незалежність України (1914-1952 рр., 2014-2021 рр.) / упоряд. Я. Петрів, А. Деркач. – Івано-Франківськ: Місто НВ, 2021. – 348 с.
  3. Дементьєва К.Г. Психологія обдарованої людини: метод. реком. / К. Г. Дементьєва. – К.: КНТ, 2021. – 82 с.
  4. Дементьєва К.Г. Психологія обдарованої людини: метод. реком. / К. Г. Дементьєва. – К.: КНТ, 2021. – 82 с.
  5. Кузів О. П. Задивлена в небо: поезія / О. П. Кузів. – Л. : Піраміда, 2018. – 300 с.
  6. Максименко Д. С. Розвиток розумової діяльності дітей дошкільного віку. Практична психологія / Д. С. Максименко. – К. : Центр учбової літератури, 2020. – 192 с.
  7. Маклін А. Мотивуюча школа / А. Маклін; пер. з англ. Т. В. Тадеєвої. – Т: Навчальна книга-Богдан, 2019. – 480 с.
  8. Накмуро М. Як зробити, щоб дитина вчилася із задоволенням? Японські відповіді на нерозв’язані питання / М. Накамуро. – К.: Сварог, 2021. – 104 с
  9. Пушик С. Г. З останніх десятиліть: Щоденник Степана Пушика: у 3-х т. / С. Г. Пушик; ред. О. Слоньовська; упоряд. Г. Пушик. – Івано-Франківськ: Місто НВ, 2021. – Т.1 (1988-1992 рр.). – 876 с. та інші.

   Відповідальні за проведення заходу Надія Каретнікова та Оксана Дубовська.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top