Літературна хвиля “Трудівники пера і слова”

Наша земля Галицька багата і невичерпна на оригінальні таланти, джерела художнього слова, витоки животворчої духовної сили. Над нею завше витає вільний український дух, невиснажливу силу якого успадковує, передає з роду в рід національна література, незнищенна скарбниця різножанрових творів красного письменства.

Письменникам – ювілярам березня,  творчість яких пов’язана з нашим містом  – П. Добрянському, О.Слоньовській та Ю. Андруховичу –  була присвячена літературна хвиля “ Трудівники пера і слова”, яка відбулася 11 березня 2020 р. о 12.00  у бібліотеці-філії №7 (вул.Дністровська 22) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міськради.

Під час заходу працівники бібліотеки Васіна М.М. та Федишин В.В. розповіли  підопічним Івано-Франківського територіального центру обслуговування пенсіонерів про цікаві факти життя і творчості ювілярів, зачитали уривки з їхніх творів, презентували літературознавчі розвідки присвячені цим письменникам. Присутні взяли активну участь в обговоренні творчості письменників-ювілярів березня.

Доповненням до заходу стала книжкова виставка “ Творчість крізь призму душі та серця”, що допомогла більш детально ознайомитися з творчістю письменників нашого міста.

Відповідальна за проведення Федишин В.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top