Літературний анонс «Невтомний трудар із Каменяревої «робітні»

26 січня 2019 року відомому українському письменнику Степану Пушику виповнилось б 75 років. Творчість Степана Пушика, може, як мало кого із сучасних письменників, на диво багатогранна. Його без перебільшень можна іменувати людиною франківського гарту чи невтомним трударем із Каменяревої «робітні», який у «поті чола», не покладаючи рук, постійно відчував потребу бути в русі, в неспокої, в пошуках, у праці.

З нагоди цієї ювілейної дати в бібліотеці – філії №8 (Блавацького,1) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради 25 січня 2019 року відбувся літературний анонс для учнів 10 класу ЗШ№6.

Бібліотекар ознайомила присутніх зі сторінками біографії, творчими здобутками, громадською діяльністю С. Пушика у нашому краю. Ознайомила користувачів з книжковою виставкою «Художній світ Степана Пушика», також був перегляд відеороликів про С. Пушика. На завершення заходу бібліотекар повідомила – творчість С. Пушика заслуговує незгасної уваги і поваги. Він її заслужив. Бо літературна нива Пушика – чесна і трудна. Бо Пушик – один із небагатьох сучасних українських письменників, у художньому Слові якого живе народна Правда.

Підготувала масовий захід Гринишин О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top