Літературний калейдоскоп “Я вибрала долю собі сама…”

Одним з яскравих представників сучасної поезії, яка дозволяє нам відчути гігантську енергетику слова, пройнятися щирістю і закликом до свободи є неординарна, самобутня і справедлива поетеса, яка ніколи і нікого не боялась, а завжди йшла і продовжує йти своїм неповторним шляхом – Ліна Василівна Костенко. Твори поетеси володіють могутньою силою почуттів, витонченістю та аристократизмом, завжди влучають у ціль, нікого не залишаючи байдужим, вміють достукатись до глибини серця кожної людини, спонукають замислитись над сенсом свого існування.
Поезія Ліни Костенко сповнена непідробної любові – до людини, природи, рідного краю, вона заставляє людину посміхатись та плакати одночасно, наповнює душу теплом та дарує справжні переживання.
18 березня 2023 року бібліотека-філія №15 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготувала і  провела літературний калейдоскоп “Я вибрала долю собі сама…”.
На заході читачі ознайомились з цікавими фактами з життя і творчості поетеси , читали  і слухали вірші покладені на музику.
Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top