Літературний квест “Травнева подорож в країну книг”

18 травня 2017 року, з 15.00 до 17.00 на базі бібліотеки коледжу технологій та бізнесу і міської бібліотеки-філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132-А) було проведено літературний квест “Травнева подорож в країну книг”.
Учасниками “подорожі” були 3 команди студентів ІФДКТБ.

Випробування квесту складалися з 5 зупинок, щоб пройти їх, необхідно було скористатися мапою. Кожна зупинка передбачала ряд завдань.

1. зупинка “Бібліотечна”(коледж технологій та бізнесу. Бібліотека). За допомогою ключового слова необхідно було вгадати, що знаходиться в “ Чорній скриньці”.
2. зупинка “Електронна”(міська бібліотека філія № 4, читальний зал). Необхідно було на комп’ютерах знайти міську централізовану бібліотечну систему і скористатися електронним каталогом, щоб знайти задані книги в конкретно визначеній бібліотеці міста.
3. зупинка “Згадай дитинство” (міська бібліотека-філія №4, абонемент). В заданих текстах потрібно було знайти помилки.
4. зупинка “Літературна”(бібліотека Коледжу). Завдання було впізнати письменників на світлинах.
5. зупинка “Рідні пенати” (Гуртожиток Коледжу). Завдання літературний калейдоскоп “ Автори, твори, герої, персонажі”.

Для того щоб визначити переможця було додано раунд “Гонка за лідером”
Квест проходив у дуже високому ритмі, учасники показали високий рівень підготовки. Всім надзвичайно сподобався такий захід.
Відповідальні за проведення зав. бібліотекою Коледжу технологій та бізнесу Куцин Г.Є. та зав. бібліотекою-філією №4 Ліктей Н.К.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top