Літературний компас ”Творчість крізь призму душі та серця”

”…В кожному творі  в той чи інший спосіб я кажу:
“Життя – одне, воно – коротке, кінець- єдиний для всіх .
А тому- живіть, а не пристосовуйтесь.
І думайте, що і навіщо ви робите.
Ірен  Роздобудько

Це слова української письменниці сучасності,ілюстраторки та сценаристки Ірен  Роздобудько, яка сьогодні,  відзначає ювілей, 60 років.

В цей день, а саме 3 листопада 2022 року працівники  абонементу ЦБ Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради щиро вітаючи ювілярку, підготували і провели літературний компас ”Творчість крізь призму душі та серця”.
Презентуючи книги авторки,бібліотекарка підкреслила, що Ірен  Роздобудько одна з найуспішніших українських письменниць, книги якої не сходять з полиць книжкових магазинів роками, а читачі в бібліотеках займають черги за її книгами. За її сценаріями знято вже більше десятка фільмів. Вона зізналася, що колись зовсім не володіла українською мовою. Зробивши свідомий вибір, вона рік мовчала, після чого не лише заговорила, а й почала писати виключно рідною мовою. Потужність та різноплановість літературного таланту мисткині справді вражають. Письменниця у своїй творчості ніколи не обмежувалася якимись одним жанром, вона також сміливо експериментує із стилями, темами та героями і вибудовує власну оригінальну манеру.
Вона є лауреаткою та переможницею багатьох літературних конкурсів та отримала багато нагород, відзнак і премій.

Бібліотекарки ознайомили  з книгами успішної письменниці користувачів бібліотеки, а також заохочували до читання її книг на вулиці біля бібліотеки.

Всіх кого цікавить творчість Ірен Роздобудько запрошуємо  на абонемент ЦБ Івано-Франківської МЦБС, де на вас чекає велика підбірка  її книг.

Відповідальні: всі працівники.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top