Літературний пазл “Казкові герої Івана Франка”

27 серпня 2020 року минає 164 роки від дня народження Івана Яковича Франка – знакової постаті україн­ської та світової культу­ри. Сьогодні твори Франка для дітей так само цікаво читати, як і багато років тому. У літературній спадщині Івана Франка помітне місце посідають і казки для дітей. Його неймовірно захопливими казками про звірів, що вміють розмовляти зачитується не одне покоління маленьких та дорослих читачів.

З метою популяризації творів Франка  для  дітей працівники бібліотеки-філії №6 (Вовчинецька, 188) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради організували складання літературного пазлу “Казкові герої Івана Франка”. Протягом дня, дотримуючись всіх карантинних вимог, бібліотекарі ознайомили дітей з книгами, які були представлені на книжковій викладці «Казковий Франковий вернісаж». З великим задоволенням діти складали пазли з зображенням героїв  казок Франка, відгадували з яких творів ці герої, та розповідали, який саме епізод з твору зображено на малюнку.

Співпереживання казковим героям пробуджує в дітях добрі почуття, вчить бути сміливими, допомагати тим, хто потрапив у біду.

Відповідальна Кононенко Л.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top