Літературний подіум “Під шелест сторінок улюблених книг”

  IMG_5989.JPG

12 грудня 2015 року у бібліотеці-філії №1 (Вовчинецька, 206) відбувся літературний подіум “Під шелест сторінок улюблених книг”. Для шанувальників книги і любителів читання на абонементі проведено перегляд нової літератури. Нова хвиля української літератури — яскрава, різножанрова, захоплююча. Вона є дзеркалом сьогодення та скарбом для майбутніх поколінь.

На читацький загал бібліотекарі представили книги українських і світових письменників. Зокрема книги: І.Роздобудько “Все,що я хотіла сьогодні”, “ЛСД. Ліцей слухняних дружин”, “Якби”, Н.Гуменюк “Енна. Дорога до себе”, Г.Вдовиченко “Тамдевін”, В.Шкляр “Ключ”, “Маруся”, “Ностальгія”,“Елементар”, “Тінь сови”, В.Лис “Іван та Чорна пантера”, “Країна гіркої ніжності”, “Маска”, “Соло для Соломії”, Д.Корній “Зозулята зими”, “Щоденник Мавки”, С.Талан “Не вурделаки”, “Розколоте небо”, “Помилка”, Н.Фіалко “Гніздо для зозулі”, “Зламані жоржини”, “Кохання з першого погляду”, Г.Медвідь “На струнах душі”, “Сонце щастя”, О.Радушинська “Мететики в крижаних панципах”, А.Хома “Лемберг. Під знаменами сонця”, Н.Гурницька “Мелодія кави у тональності кардамону”, С.Кінг “Країна розваг”, М.Стівотер “Трепіт”, С.Ахерн “Время моей жизни”, Л.Олкот “Маленькі жінки”, Д.Ролінг “Квідич крізь віки”…

Надходження нової літератури до бібліотеки — це маленьке свято не тільки для бібліотекарів, але і для шанувальників книги. Нова книга приємна на дотик, вабить нас новизною інформації, таємнича за змістом, манить,чарує. На літературному подіумі бібліотекарі познайомили користувачів з кращими зразками книжкової продукції. Для користувачів бібліотеки також був складений інформаційний бюлетень “Нові надходження до бібліотеки”.

Відповідальна за проведення Недбаєва О.М.       

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top