Літературний портрет: “Лицар планети Земля” /до дня народження Антуана де Сент-Екзюпері/

30 червня 2022 року працівники бібліотеки-філії №2 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради в рамках проєкту #Бібліотека_у_дворах підготували і провели захід літературний портрет: “Лицар планети Земля” /до дня народження Антуана де Сент-Екзюпері/. 

Бібліотекарі розповіли про  творчий шлях письменника, про його багатогранний талант.

Антуан де Сент-Екзюпері був людиною, яка за життя увійшла в легенду. Поет і мислитель; пілот і вчений; конструктор і винахідник; людина, яку один з його вчителів назвав «воістину універсальним талантом», він і думками своїми і вчинками, усім своїм баченням світу і ставленням до нього так вирізнявся з-поміж інших, що в очах сучасників його постать була оточена своєрідним ореолом.

Він любив людей, щедро віддаючи їм тепло щирого серця й відчуваючи на своїх плечах тягар скорбот і страждань цілого світу. Він мало жив, але надовго лишив по собі чистий і світлий слід на землі – своїми діями, творами, своїм життям.

Він є автором найдобрішої і наймудрішої казки, яку полюбили як діти, так і дорослі. «Маленький принц» принесла йому світову славу. Ця казка та багато інших творів А. де Сент-Екзюпері є в нашій бібліотеці. Читачі ознайомилися з виставкою творів письменника «Людина з великим серцем». Всіх, хто хоче більш детально ознайомитися з його творчістю запрошуємо до бібліотеки.

Відповідальна: Цібій С. О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top