Літературні історії з ароматом кави

Найкраще кава смакує восени. Коли літня спека вже закінчилась, а сонця значно менше, горнятко гарячого і гіркого напою врятує вас від осінньої меланхолії і стане чудовим ранковим ритуалом. Чи не тому День кави відзначають в усьому світі саме на початку жовтня? Ми не засуджуємо вас, якщо ви не любите пити каву, або ж, з якихось причин, відмовились від цього напою. Але ж її розкішний аромат просто не може не подобатися! Кава пахне темним шоколадом, горіхами, теплими спеціями, затишком і сторінками новенької книги. Коли ви отримуєте запрошення “на каву”, хтозна чим все це може закінчитися? – романтичними стосунками, захопливими пригодами чи навіть походом до бібліотеки. Бо ж неможливо вигадати щось більш доречне до горнятка доброї кави, аніж цікава книжка. 

До переліку багатьох речей, які додають смаку до життя, ми, бібліотекарі бібліотеки-філії №3 (вул. Гната Хоткевича, 52А) Івано-Франківської МЦБС департаменту культури міської ради, обов’язково включаємо книги і каву. Саме тому 2 жовтня ми підготували та провели для наших читачів “Літературні історії з ароматом кави”. Ми підібрали чудові книжки, які створюватимуть для вас затишну атмосферу, потішать або збадьорять; відшукали відомості з історії кави та життя знаменитих кавоманів  і випробували екзотичні рецепти, які  допоможуть готувати цей напій особливо майстерно.

Завжди раді поділитися корисною інформацією і бажаємо вам щодня знаходити десять хвилин для неспішного споживання кави та вдумливого читання.  

Відповідальні за проведення: всі працівники.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top