“Літнє меню для книголюбів”

Літо-це саме та пора, коли варто дітям набиратись нових вражень, активно відпочивати та пізнавати світ. Поєднати це все часом буває непросто. 

17.07.2020 р. бібліотека-філії №12 (с. Микитинці, вул. Грицишина, 10) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради на один перетворилась у книжкове інтелект кафе. Назва імпровізованого закладу була -“Літнє меню для книголюбів”.

Захід відбувся в рамках проєкту “Літо+”. З дотриманням карантинних умов, та зі згоди батьків діти мали змогу на свіжому повітрі продегустувати  різноманітні фірмові літературні страви. Меню закладу: «Вінегрет з загадок», «Казковий борщ», «Рагу з пригод», «Віршований пудинг», «Фреш з улюблених журналів», задовільнило найвибагливіші смаки. Діти з задоволенням взяли участь в тематичних літературних вікторинах та конкурсах. Дуже сподобалася читачам виставка, вони зацікавлено вивчали «меню» і «замовляли» книги.

На при кінці заходу всі долучились до флешмобу в підтримку рідної мови!

Бо саме діти наше майбутнє! Тож плекаймо і захищаймо рідну мову. Поки жива мова в устах народу, до того часу живий і народ.

Відповідальна за захід – Вовк О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top