Літні бібліолавочки “Цікава книга поруч: поради бібліотекаря”

25 липня 2018 року о 13:00 працівники абонементу ЦБ (вул. К. Данила,16) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради, презентуючи бібліотеку як територію неформального спілкування, запропонували місцевій громаді, а саме мешканцям вулиць Короля Данила та Південний Бульвар, захід за межами книгозбірні – літні бібліолавочки “Цікава книга поруч: поради бібліотекаря”.

Мета заходу – популяризувати бібліотеку, просувати книгу та заохочувати до читання. Бібліотекарі постарались створити простір приємного спілкування з літературою для всіх бажаючих. Професійна, компетентна порада бібліотекаря в виборі книг, щира розмова, відкритий перегляд книг із виставки ”До книги за порадою звернись” та виставки літературних новинок “Знайомтесь: нова книга” не залишили байдужими нікого. Зупинялись біля книг усі: сивочолі бабусі, дідусі, чоловіки джентльмени, мами з малечею, а також з цікавістю приглядалась до книг і молодь. Особливе зацікавлення викликали книги історичної тематики, сучасне літературне слово про любов, книги авторів як української так і світової літератури. Пропонуючи їх, бібліотекар особливу увагу звернула на книги Пагутяк Галини Василівни (1958), сучасної української письменниці, лауреата Шевченківської премії з літератури (2010), яка завтра, а саме 26 липня 2018 року відзначає своє шістдесятиліття.

Різні уподобання та бібліотекар, популяризуючи різноманітні видання, запевнила, що в бібліотеці книги знайдуться на усякий смак. Всі із задоволенням спілкувалися, тож бібліотекар запросила відвідати бібліотеку, яка знаходиться поруч (вул. К. Данила,16) і, записавшись, взяти ще не одну цікаву книгу.
Захід підготовлений для широкого кола користувачів. Відповідальна – Кирста О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top