Літні читання «Нову книжку відкривай і мандрівку починай»

Літо для дітей пора веселощів і радості. Та радість дітям може приносити не тільки літні ігри але й цікаві історії з книжок. Більшість дітей надзвичайно полюбляє, коли їм на ніч читають книги.

Також нові розповіді сприяють розвитку уяви, сприйняття певних повчальних тем під час читання. Чим більше молоде покоління заглиблюється в нову історію відкриваючи новий словниковий запас, тим більше вони збагачуються знаннями.

Поява цікавості, яка активно стимулює бажання вчитися. Завдяки читанню діти відкривають щось нове.

Тому, 4 серпня 2023 року, в  бібліотеці-філії № 11 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради було організовано захід літніх читань на тему: « Нову книжку відкривай і мандрівку починай» ( в рамках програми #Бібліотека_у_дворах) під час якого бібліотекарем було запропоновано книжки, які можуть зацікавити юних читачів. Діти висловили свою думку щодо улюблених тем для читання.Також було проведене опитування читачів на тему: «Щоденник вражень» в якому розповіли про книги, які хотілося б прочитати цього літа. Щоб більше їх зацікавити  у дворі бібліотеки була зроблена виставка дитячих та підліткових книжок. Завдяки цьому кожен зміг дізнатись, щось нове для себе, і весело провести час.

Відповідальна за проведення: Ференц В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top