“Літопис мови від Нестора Літописця до сьогодення”

9 листопада весь слов’янський світ ушановує пам’ять Нестора Літописця, а  в Україні цей день згідно з Указом Президента відзначається як День української писемності та мови.

З цієї нагоди 13 листопада 2017 року о 14.30 год. в приміщенні актового залу ЗОШ № 13 відбулося чергове засідання літературного клубу “Срібні передзвони”, під час якого працівники бібліотеки-філії № 7  ( вул. Дністровська, 22) Івано-Франківської МЦБС разом з членами клубу і  учнями 10-х класів провели літературне свято “Літопис мови від Нестора Літописця до сьогодення”.

Зустріч відбулася в святковій і дружній атмосфері. Діти брали активну участь у проведенні свята, читали вірші, співали пісень.

Члени клубу підготували літературно-музичну мандрівку сторінками історії нашої мови і мультимедійну презентацію “ Спочатку було Слово”, які дали змогу присутнім більш детально заглибитись в історію мови.

Завідувачка бібліотекою-філією № 7 Васіна М.М. познайомила учнів з літературою представленою на книжковій виставці “О, мово рідна, будь повік жива”.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top