Літопис подвигу “Над нами Бог, а в серці – Україна”

screenshot_1Літопис подвигу “Над нами Бог, а в серці – Україна”, присвячений 3-ій річниці Майдану. Бібліотекарі бібліотеки-філії №2 провели в читальному залі 24 листопада 2016 о 15.30.

До заходу було запрошена молодь нашого мікрорайону, які є користувачами нашої бібліотеки.
З чого починався Майдан, що було поштовхом до революції Гідності, про теплу, доброзичливу атмосферу Євромайдану, яка потім переросла в збройні протистояння – про все це роздумували, відтворювали у спогадах бібліотекарі разом з небайдужою молоддю.

Хроніку подій 94 днів протистояння подала бібліотекар Захарів О.Я.
До уваги присутніх була представлена книжкова виставка “Пам’яті Небесної Сотні”. Акцентувалась увага на книзі нашого краянина М.Андрусяка “Щит архістратига”, який скрупульозно описав кожний з 94 днів Майдану.

Головне розслідування подій Революції Гідності зробила журналістка Соня Кошкіна і подала її в своїй книзі “Майдан”, яка була представлена у бібліотеці.

До огляду відвідувачів презентовані також і такі книги: Пам’яті Небесної Сотні”, “Революція Гідності” Н. Мартинця, “Євромайдан (звичайні герої)” Н. Гук, “Є люди (теплі історії з Майдану)” К. Бердинських, “Армагедон на Майдані” В. Базіва, та “Від січевого стрілецтва до революції Гідності” М. Мулика.
На заході були присутні 23 слухачів.

Відповідальна за захід – Захарів О.Я.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top