«Літо з книгою»

Літо – це особливий період у роботі бібліотеки. Розпочинаються літні канікули, але в бібліотеки і в книжки канікул немає. Ми повинні пропагувати книгу та читання, організовувати дозвілля для дітей. Літнє читання − чудовий час для покращення навичок читання у дітей, вважають експерти. Фахівці закликають батьків привчати дітей до читання влітку, тому що завдяки такій корисній звичці дитина не тільки швидше вчиться читати, але й поліпшує загальну грамотність.

Активізація читання дітей під час літніх канікул, організація їх змістовного дозвілля – це один з актуальних напрямків роботи бібліотеки. Саме тому з цією метою 12 червня у бібліотеці-філії №2 (вул. Карпатська, 14) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради протягом дня буде проводитись літературна мозаїка «Літо з книгою», яка допоможе перетворити читання у радість, задоволення, в справжнє свято книжкових викриттів.  Книги, прочитані в дитинстві, запам’ятовуються на все життя, впливають на подальший розвиток і світосприйняття, формують певні норми поведінки.

Для урізноманітнення літнього відпочинку дітей і з метою ознайомлення їх із кращими творами літератури  пропонуємо книги різної тематики, які допоможуть краще засвоїти навчальний матеріал, розширити кругозір, дадуть гарні знання про навколишній світ, принесуть багато задоволення.

Хоч у цей нелегкий час ми, бібліотекарі, з нетерпінням чекаємо, коли ви, користувачі, зможете переступити поріг нашої бібліотеки. А ми з задоволенням будемо інформувати вас цікавою та пізнавальною літературою. Ми пропонуємо вам чудові твори, які рекомендовано до вивчення в межах шкільної програми. А також великий вибір художніх творів, що зможе зацікавити навіть найвибагливішого користувача.

З нетерпінням чекаємо на ВАС!!!

Відповідальна: Цібій С. О.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top