“Майдан болю і печалі“

Історія будь-якого народу містить періоди, дати, які є вирішальними і доленосними в його житті. Адже хто не знає минулого, той не вартий майбутнього.

21 листопада 2017 року  бібліотека – філії №12  с. Микитинці , (вул. Грицишина 10) МЦБС Департаменту культури Івано – Франківської міської ради провела годину експрес інформації “Майдан болю і печалі “, до річниці Революції гідності.

Україна не раз піднімалась з колін, терновим шляхом дійшла вона до сьогоднішніх днів.

Захід розпочався хвилиною мовчання за невинно полеглих героїв. Присутні прослухали розповідь бібліотекаря про бої які розгортались на вулицях Києва, та про наслідки які вони по собі залишили. До нас прийшла війна, нас намагались винищити за бажання мати людську гідність, та самим обирати своє майбутнє. Безсмертні душі полеглих відійшли у небеса, але вони вічно житимуть в наших серцях. Герої не вмирають, просто йдуть з Майдану – в небо.Тисячі людей ідуть на Майдан віддати шану Героям Небесної Сотні, запалюють свічки і ставлять квіти. Здається, що всі квіти Землі перенеслись на Майдан. Оживає Майдан – оживає Україна.

Відповідальна за захід – Вовк О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top