Майстер-класи: “Літні метелики” та “Корзина літніх квітів”

28.05.2023 року працівники бібліотеки-філії №1 та бібліотека-філія №6 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради в парку Т. Г. Шевченка в рамках фестивалю” Мелодії парку” провели майстер-класи “Літні метелики” та “Корзина літніх квітів”.

У дитинстві всі ми ловили метеликів. Хтось намагався збирати з них колекції, хтось загадував бажання і відпускав. Але всі ми без винятку захоплювалися цими маленькими красунями. Мабуть, вони самі чудові комахи на Землі. Не дарма придумано стільки красивих порівнянь: ” пурхати, як метелик”, ” легко, як на крилах метелика”. Шкода тільки, що життя метеликів часто вимірюється всього лише днями. Але ми можемо продовжити їх існування в виробах. Метелики своїми руками- це простий і красивий спосіб впустити метеликів в своє життя і поселити їх у своєму домі. А найголовніше, що навчитися, дуже легко.

Бібліотекарі та власна фантазія допомагали дітям створити свої неповторні вироби. Спільна творчість принесла задоволення та позитивні емоції. Діти залишилися задоволені від проведеного майстер-класу, адже вироби своїми руками були оригінальні і неповторні.

Відповідальні за проведений захід: Воробчак М. та Волошин Н.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top