Майстер-клас “Великоднє диво”

Наближається велике свято – Великдень або ж Воскресіння Христове! Це найдавніше християнське свято; головне свято богослужебного року, установлене воно на честь Воскресіння Ісуса Христа і має ще одну назву — Пасха. Одним із символів цього свята є писанка.

19 квітня 2022 р. о 14.00 годині  працівники   бібліотеки-філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132-А) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради підготували та провели майстер-клас «Великоднє диво» та народознавчу годину «Традиції нашого краю».

Захід відбувся в рамках проєкту «Великдень по-особливому» за участі громадської організації  «Об’єднані любов’ю»  під керівництвом  Марії Червак.

Бібліотекар дитячого відділу, Магас Марія розповіла присутнім про свято, яке наближається та порадила, що покласти у Великодній кошик. А також, ознайомила із традиціями та звичаями цього свята. Всі із задоволенням розмальовували писанки й ділилися враженнями про Пасху.

На завершення майстер-класу,  завідувачка бібліотеки запросила усіх присуиніх бути постійними гостями в бібліотеці та побажала всім гарних Великодніх свят. 

Учасники заходу отримали позитивні емоції,  солодощі та патріотичні значки «Я Люблю Україну».

Відповідальні: Ліктей Н. К., Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top