Майстер-клас «Великодній декор»

До великих християнських свят ми завжди ретельно готуємося: продумуємо меню до святкового столу, прибираємо домівки та подвір’я і, звичайно, прикрашаємо їх. Декор до Великодня має свою, особливу естетику: він не лише має нагадати про прихід світлого свята Воскресіння Христового, а й підсилити радість від пробудження природи. 

8 квітня 2023 року бібліотекарки бібліотеки-філії №3  Івано-Франківської  МЦБС Департаменту культури міської ради провели майстер-клас «Великодній декор».

Як і щороку, у цей передсвятковий час  разом з нашими читачами ми виготовляємо стильні вироби з паперу та підручних органічних матеріалів, які стануть милим доповненням святкового інтер’єру. Барвистим писанкам, тендітним віночкам з гілочок та весняним квітам з паперу неодмінно знайдеться місце у вашому помешканні.

А цьогоріч до нас ще й завітали наші особливі друзі з ГО “Об’єднані любов’ю”. Ми любимо відзначати разом різні свята і вигадувати собі цікаві розваги. Наприклад, виготовити паперову писанку. Для нашого  унікального рукотвору обійшлися мінімальним набором інструментів: кольоровий картон, клей, ножиці, різнокольорові нитки, мотузочки та стрічки. І, найголовніше, бажання створювати щось гарне. 

З картону різних кольорів ми вирізали форму яйця і прикрасили її довільно нитками чи стрічками, кінці яких закріпили клеєм. Все дуже просто, але ж, погляньте, як ефектно!

Окрім цього, ми читали великодні казки та оповідання, відгадували загадки та розповідали вірші про весну, щиро бажаючи, щоб ця прекрасна пора року нарешті настала не лише на календарі, а й за вікном.

  Відповідальні за проведення – всі працівники.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top