Майстер-клас «Відкритки своїми руками»

8 травня 2019 року о 15.30 годині в бібліотеці-філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132- А) МЦБС Департаменту культури міської ради відбувся майстер-клас «Відкритки своїми руками» присвячений Дню матері.

Мама, найдорожча людина, вона дає нам життя, тому дуже важливо хоч один раз на рік згадати про неї і подякувати за усе, що мама зробила для нас. Саме тому, напередодні цього свята, щоб допомогти дітям зробити «найкращий» подарунок для мами ми підготували майстер-клас з виготовлення відкриток. Працівники бібліотеки розповіли дітям, що означає слово мама, як воно звучить різними мовами, відкрили секрет історії свята та продекламували декілька віршів про маму.

А ще допомогли маленьким користувачам в інтернеті знайти гарні привітання До дня матері і записати їх на відкритці.

Листівку з привітанням ми робили за допомогою паперу, картону, ножиць, клею, ватних паличок, ватних дисків, акварельних фарб, кольорових олівців та гарного настрою.
Відповідальна за проведення Магас М. М.

Вітаємо всіх матерів, і взагалі всіх жінок, (бо кожна жінка в душі ніжна, мила мама), з прийдешнім святом. Бажаємо чемних дітей, здоров’я та успіхів у всіх справах, радійте життю та насолоджуйтесь кожною миттю.

Будьте щасливими.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top