Майстер-клас «Закладка для книжки»

27 серпня 2017 року, в бібліотеці-філії №4 (вул. Є.  Коновальця, 132-А)  МЦБС Департаменту культури ІваноФранківської  міськради , о 12.00 год було проведено  майстер-клас з виготовлення паперових закладок-сонечок.

Літо проминуло дуже швиденько, і в останню неділю спекотного серпневого дня бібліотека запросила своїх найменших читачів до спільної творчої праці. Адже дуже важливо на початку нового навчального року активізувати власний креативний потенціал, натхнення та фантазію для здобуття нових знань, вироблення нових вмінь та навичок у створенні виробів власноруч.

Гості заходу,  учасники благодійного фонду «Сила Прикарпаття» разом із керівником організації  Назаруком  І.В., мали  гарну нагоду не тільки навчитися виготовляти чудові закладки для улюблених книг, а й оригінальним способом прикрасити їх.

Дружня атмосфера, сонячний настрій та веселі закладки-сонечка наповнили кожного з присутніх позитивом, радістю та неймовірним настроєм. Діти з усмішкою ділилися враженнями про літній відпочинок та за покроковою інструкцією працівника бібліотеки, Іжицької Ю.Я., виготовили чудові закладки.

На завершення, учасники заходу  побажали один одному доброго та вдалого початку нового навчального року.

Відповідальна за проведення Іжицька Ю.Я.

 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top