Майстер-клас «Зимовий настрій»

   Наближається чарівний час казки та здійснення бажань: Різдво Христове та Новий Рік, – нові надії, мрії, що все у нас буде добре. Уже з’явилися на вулицях перші новорічні ялинки. Як хочеться зробити свято красивим і неповторним, ощасливити своїх друзів і близьких унікальними подарунками, зробленими своїми руками. А коли за вікном ще  багато снігу, у дітей з’являється зимовий настрій. 

Усі, хто бажав напередодні зимових свят створити щось вишукане та цікаве, завітали 12.12.2023 на майстер-клас «Зимовий настрій» в бібліотеку-філію №6 (вул. Вовчинецька,188) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради. Бібліотекарі допомогли дітям зануритися в атмосферу чарівних свят. На початку заходу з розповіді бібліотекарки діти дізнались багато цікавих фактів про сніговиків та  головний атрибут свят – ялинку.  Малеча із задоволенням вирізала, клеїла, домальовувала смішних сніговичків. На новорічні свята всі ми чекаємо привітання та подарунків. Тож листівка-привітання з зеленою ялинкою стане гарним подарунком рідним або друзям. Під час майстер-класу діти за допомогою паперу, клею і ножиць своїми руками робили листівки й підписували їх, щоб подарувати друзям чи рідним.  Позитив та гарний настрій отримали всі.

Бажаємо усім веселих свят та здійснення найзаповітніших мрій у Новому році. Хай рік прийдешній принесе нам Мир, нові успіхи та Перемогу!
Відповідальні працівники бібліотеки.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top