Майстер-клас “Зимові візерунки”

Зима – це найчарівніший час року, коли людство поринає в атмосферу дива, адже, наче наближається чарівний час казки та виконання бажань. Новий Рік, Різдво, нові надії, мрії, віра у те, що все у нас буде добре. Вже з’явилися на вулицях перші новорічні ялинки. Як же ж хочеться зробити свято красивим і неповторним, порадувати своїх друзів і близьких унікальними подарунками, зробленими своїми руками. Спільна підготовка до свят зближує, створює особливий настрій, приносить задоволення і радість, а новорічні вироби якраз те, що треба для того, щоб урізноманітнити наше дозвілля.

Саме тому, у бібліотеці-філії №10 (с.Вовчинець,  вул.Вовчинецька 35) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради, 20.12.2020 року, відбувся майстер-клас із виготовлення новорічних прикрас “Зимові візерунки”. Діти виготовляли кольорові гірлянди, сніжинки, декоративні кулі на ялинку. В стінах бібліотеки панував святковий новорічний настрій, а завдяки завзятим та умілим ручкам дітей, бібліотечна ялиночка засяяла оригінальними новорічними саморобками.

Тож дякуємо вам, дорогі діти, за чудовий подарований настрій та ваші прикраси, ростіть здорові, розумні та кмітливі. Хай Новий рік буде для всіх щасливим!

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top