Майстер-клас з виготовлення патріотичної листівки

21 серпня 2022 року о 16.00 у міському парку культури та відпочинку  в рамках проєкту #Бібліотека_у_дворах, працівники абонементу ЦБ Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради провели майстер-клас для дітей з виготовлення патріотичних листівок. Взяти участь у ньому могли всі охочі. 

За кілька днів Україна відзначатиме найзнаковіше свято у своїй новітній історії – День Незалежності. Цьогоріч цей день особливий як ніколи.  Адже чи не вперше ми розуміємо важливість наших символів: прапора, герба і славню. Діти радо долучилися до виготовлення листівок. Безкрайній політ фантазії дітей створював  захопливі квіткові панно та візерунки на синьо-жовтому тлі. Дехто навіть виготовив декілька відкриток для друзів та родичів.

Не оминув подарунок і нашого мера. Одна із учасниць подарувала йому листівку, зроблену на майстер-класі.

Всі учасники заходу отримали море позитивних емоцій. 

А для нас безцінно – бачити щиру усмішку на лицях юних патріотів. Один із оборонців Азовсталі, майор Богдан Кротевич, говорив, що цю війну ми виграємо тому, що кожній дитині прищеплюємо з любов до України.Адже саме дрібниці здатні пробудити у серцях маленьких українців любов до своєї Держави.

Відповідальні: всі працівники.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top