Майстер-клас “Квіти для мами”

Травень. А значить в другу його неділю ми славимо і посилаємо благословення нашим матусям, рідній неньці-Україні, Матері Божій. В Україні кожну жінку споконвіку вважали берегинею родинного вогнища, яка дарує тепло всій сім’ї, народжує та виховує майбутнє покоління нації. Це їй, нашій рідній, ми всі завдячуємо життям, і всіх нас на цій землі тримає одвічна материнська любов.

У Всесвітній День Матері кожна матуся повинна відчути любов і доброту своїх дітей. Саме тому, 4 травня 2022 року бібліотекарі бібліотеки-філії № 3 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради в рамках проєкту “Бібліотека в дії” підготували та провели майстер-клас “Квіти для мами”.

Зазвичай діти дарують своїм матерям приємні подарунки, готують самостійно солодощі, намагаються звільнити своїх матусь від домашніх клопотів, люб’язно говорять милі та добрі слова.

Навіть найменші українці стараються потішити неньку своїми малюнками та іншими творчими роботами. Тож бібліотекарі показали дітям, як власноруч створити  прегарну листівку з квітами для мами.

Кольоровий папір, клей, ножиці, шаблони квітів, уява, творчий розгардіяш – наші вітальні листівки створено. Букети з паперу вийшли різнобарвні, унікальні, дивовижні й красиві, кожна дитина радо даруватиме своє творіння найкращій у світі матусі. Але найголовнішим подарунком для мам у всі часи є увага й любов їхніх дітей.

Усім нам подобається відзначати День матері просто тому, що ми дуже любимо своїх матерів, адже для кожного з нас мама – найкрасивіша, найдобріша і найрозумніша у світі людина. Тому в День матері, як і в кожен інший день, ми щиро бажаємо своїм мамам міцного здоров’я й щастя на довгі роки.

Відповідальні за проведення всі працівники

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top