Майстер-клас «Мій тато захищає Україну».

  Прийшла до нас щедра і багата пора – осінь, а вересень її перший місяць. Дуже гарно в вересні в нашому парку імені Тараса Шевченка. 10 вересня в парку імені Т.Шевченка працівниками бібліотеки-філії №2 та бібліотеки-філії №5 МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради був проведений майстер-клас – виготовлення патріотичної
листівки: «Мій тато захищає Україну». Чарівний, світлий і ні з чим незрівнянний світ дитинства, країни доброти, сміху, радості, безмежного і безтурботного щастя. Діти старанно виготовляли листівки, які передадуть бійцям на фронт, а на листівках, писали побажання нашим бійцям: здоров’я, стійкості і найскорішої перемоги.

Найкраще передати почуття можуть листівки зроблені своїми руками. Купити листівку просто, а от зробити її власноруч це ніби вкласти в неї частинку себе. Учасники майстер-класу старанно опановували скрапбукінг (вид рукодільного мистецтва). Військові невтомно захищають мир і спокій на передовій. Вони далеко від своїх сімей, від своїх рідних і близьких. Їм так хочеться пригорнути своїх дітей, молодших братів і сестер. Герої знають, що їхній подвиг цінують. Та все одно отримати вітальну листівку їм буде дуже приємно. Тож хай скоріше прийде мир в Україну, нехай наші воїни повернуться живими і здоровими, нехай цвіте на личках дітей радісна усмішка.

Відповідальні за проведення працівники бібліотеки-філії №2; бібліотеки–філії №5.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top