Майстер-клас «Руками створена краса»

В нашій країні традицією стало привітання жінок квітами, невеликими сюрпризами, подарунками. Обов’язково в цей день ми вітаємо своїх мам, бабусь, сестер. Адже так приємно відчути увагу своїх близьких!

Віями підсніжників підморгнула весна. Березень надає природі живу силу, а жінкам – чарівність і красу. Коли приходить березень, жінки раптом починають загадково усміхатися і підсвідомо ловити руками промені – маленькі уламки сонця. 8 Березня – не просто жіноче свято. Можна дозволити собі трохи помріяти, пофантазувати, чи просто згадати щось світле й хороше.

В цей день  всі намагаються порадувати свою маму. Всі знають, що жіночий день 8 березня  це довгоочікувана весна, тепло ніжне і сонце яскраве. Так хотілося творити і здивувати всіх. 7.03.2020 року у бібліотеці-філії №2 Департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбувся майстер-клас «Руками створена краса». 

Цього разу діти зробили гарний квітковий подарунок-листівку для мами з ниток у техніці «квілінгу». А головне – мистецтво подарувало їм відчуття радості від можливості самовираження й насолоду від творення краси.

Відповідальна за проведення: Дяків Р. Б.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top