Майстер- клас “Руки творять дива”

Літні канікули – найцікавіша пора для дітей, коли можна присвятити вільний час улюбленій справі, навчитись чомусь новому.

09.06.2022року у Будинку культури с. Вовчинець спільно з учасниками катехитичної школи ім. бл. Йосафати Гордашевської та за участю бібліотеки філії №10 МЦБС Департаменту культури  Івано-Франківської міської ради відбулися цікаві ігри, розважання, чудові майстер – класи з виготовлення вазочок зі шпагату та дитячих браслетів з синьо-жовтих стрічок.

Діти виявили бажання власноруч виготовити чудові вазочки які можуть служити у побуті як для кольорових олівців, так і для квітів. Трішечки творчості, натхнення  та гарного настрою і звичайний шпагат та звичайний папір в дитячих руках перетворився в оригінальний виріб. Також  на початку майстер-класу  завідувачка бібліотеки розповіла послідовні дії по виготовленні виробу. Діти з великим захопленням клеїли вазочки. Кожна дитина спілкуючись, уявляла як вазочка стане її у використанні, одні дітки зроблять подарунок для мами, а інші для домашнього вжитку.

Бо найцінніший подарунок – зроблений власноруч. В Будинку культури панувала творча атмосфера, в якій діти ділилися своїми враженнями та демонстрували свої поробки один одному.

Вазочки вийшли чудовими, сонячними та креативними!

Відповідальна за проведення Мигович У.В.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top