Майстер-клас “Різдвяний декор”

23.12.2021 року працівники бібліотеки-філії №3 (вул. Хоткевича, 52а)  Івано-Франківської  МЦБС Департаменту культури міської ради підготували і провели майстер-клас “Різдвяний декор”.

З наближенням новорічно-різдвяних свят нас огортає відчуття казки, очікування дива, хочеться зануритися у чарівне, таємниче дійство, щоб перейнятися духом Різдва. Прикрашання домівки до Різдва є невід’ємним елементом створення святкової атмосфери. Проте ще більше в неї заглибитися допоможе самостійне створення декору. Крім того, це більш економно та екологічно.

А ще, декор, створений власноруч, дарує невимовну радість та втіху всій родині, особливо дітям, і забезпечує приємні спогади надовго. Незвичайні ялинки, сяйливі гірлянди, ліхтарики, різдвяні вінки та зірки, оздоблені шишки та безліч химерних прикрас – нехай свята будуть пречудовими! Ось візьмемо ялинку, її можна створити незвичною та неординарною: зі старих книжок чи газет, з шерстяних ниток, з шишок, з деревини, з бісеру, гудзиків, з найрізноманітніших матеріалів. Зазвичай, для виготовлення декору підійдуть: прості матеріали з магазинів декору (стрічки, фетр, папір, блискітки); дари лісу (шишки, горобина, жолуді, гілки); допоміжні пристрої (ножиці, пістолет з гарячим клеєм, олівець), підручні матеріали у себе вдома (пластикові пляшки, рулони з паперу, пряжа, клаптики тканини).

Всі вироби можна створити дуже легко, без особливих навичок і талантів. Сьогодні у нашій бібліотеці ми трішки попрацювали з дітьми над чудовим різдвяним декором: паперовими миколайчиками у техніці орігамі, барвистими ялиночками та кумедними ельфами, а найголовніше – ми створювали собі неймовірний святковий настрій. А непримітні підручні матеріали втілилися у чарівні прикраси, які подарували радість і задоволення! 

Відповідальна: Даниляк Т.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top