Майстер-клас «Сяйво великодньої писанки»

Майстер-класом «Сяйво великодньої писанки» 08 квітня 2023 року у бібліотеці-філії №24 (с.Драгомирчани) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури завершився цікавий, творчий і насичений тиждень підготовки до великодніх свят. Спільно зі школою, працівниками адміністративного будинку та Будинку культури, жителями нашої громади ми працювали над мега розмальовкою, підбирали кольори, думали над символами та орнаментами, намагалися якомога краще відобразити писанки. У кінцевому результаті вона стала чудовою фотозоною та окрасою нашою приміщення до Великодня. 

Долучилися до розмальовування великодніх пряників у Драгомирчанській гімназії, частинка яких поїде до наших захисників. 

Вирізали деталі, клеїли, розфарбовували писанки різними способами у патріотичному стилі на майстер-класах. Ідей було дуже багато, але найбільше всім сподобалися крашанки з жіночим обличчям.

Напередодні Великодня навіть дорослі починають вірити в дива та згадують традиції. Сьогодні ми працюємо, творимо, навчаємо, передаємо знання, пригадуємо традиції з однією мрією – щоб ми перемогли ворога і настав мир на нашій землі. І наша мрія обов’язково здійсниться. 

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top