Майстер-клас “Щедрі дари осені”

Звозить вересень в комори
Кавуни і помідори,
Спілих яблук, груш і слив
Цілі гори натрусив.
М.Сингаївський

Відчиняє двері осені вересень. Кажуть, він красне літо проводжає, золоту осінь зустрічає. Тихі вересневі дні ще теплі, наче літні. Та подих осені вже відчувається у вечірній та нічній прохолоді. Частіше випадають дощі. ніч помітно прибуває, а дні йдуть на зменшення. Подекуди ще цвітуть квіти, але на деревах починає жовтіти листя. Птаство відлітає на південь. Осінь крокує по землі, щедро віддаючи людям свої плоди.

15 вересня 2022 року працівники бібліотеки-філії №3 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради провели осінній майстер-клас “Щедрі дари  осені”.

Осінь багата яскравими барвами, вона надихає на творчість, і стільки всього хочеться зробити разом з дитиною. Ми ж зупинилися на плодах яблук та груш, виготовлених з кольорового паперу. Такі вироби незвичайні, цікаві та гарненькі. Створювати їх дуже легко, впорається навіть малюк. Нам знадобився кольоровий папір, клей, ножиці, фломастери і шаблони наших фруктів. Необхідно акуратно вирізати аплікацію за шаблоном, склеїти, щоб виріб став об’ємним, додати деталі: хвостик та листочок, намалювати зернятка і все – паперові фрукти готові дивувати своєю довершеністю. З яскравих плодів виходять приголомшливі натюрморти, які можна використовувати в декорі вашого помешкання.
А як апетитно виглядають наші яблучка та груші, так і хочеться скуштувати!

Відповідальна за проведення Даниляк Т.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top