Майстер-клас «Як я знаю свою маму»

Мама – найулюбленіша і найрідніша людина для дитини. Мама – це слово, яке більшість  дітей вимовляє першим.  Саме завдяки їй ми засвоюємо навички, які нам потрібні в житті, і формуємо своє Я. Недарма  це свято відзначають  у всьому світі, під час якого ми хочемо подякувати нашим  матусям за все те найкраще, що вони нам подарували.

Найзворушливіший день весни, День матері, святкується у другу неділю травня. І саме у таке свято настає твій зірковий час, щоб якомога краще і ніжніше привітати свою рідненьку матусю.

13 травня 2021 року, о 13.30 годині, в бібліотеці-філії №4 (вул. Є. Коновальця, 132а) МЦБС Департаменту культури міської ради, було підготовлено і проведено  майстер – клас «Як я знаю свою маму».

Діти дуже люблять майструвати, а якщо змайструвати щось для мами, то будуть раді обоє: і мама і дитина.

Разом з дітьми ми робили листівки. Кожен з наших учасників заходу поділився найкращими моментами в життя, які відбулися з ним і його мамою. Розповів про найкращий колір, уподобання, хобі найдорожчої  людини у світі.

З нашої бібліотеки діти вийшли щасливими й з подарунком для своїх матусь. А, також з багажем знань і чудовим настроєм.

Якщо вам бракує слів, щоб висловити мамі свою любов, зробіть їй подарунок своїми руками. Листівка – Квіти для найкращої у світі мами.

Відповідальна за проведення Магас М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top