Мандрівку у професію « Від мрії до професії»

Profesiya FB3

18 лютого 2015 року бібліотекарі бібліотеки-філії № 3 (Хоткевича, 52а) разом з учнями 9 класу ЗШ №19 здійснили мандрівку у професію « Від мрії до професії».

Учні зробили екскурс в історію і дізналися про професії і ремесла, які були популярні в давні часи і у Середньовіччя. Також юні користувачі почули багато корисної і цікавої інформації : якими мають бути перші кроки для обрання певного фаху, які професії найбільш популярні і необхідні сьогодні в Україні і у світі, професії майбутнього.

На бібліотечній виставці «Подорож у світ професій» читачі знайшли багато цікавих фактів про дивні і рідкісні професії, про творчі професії ( архітектор, художник, музикант, журналіст ). Бо в сучасному світі існує безліч професій і посад, та є певна категорія професій, де допоможе тільки талант. Ще учні довідалися багато нового про професію бібліотекаря і відомих бібліотекарів, як от Хорхе Луїс Борхес — всесвітньо відомий письменник і лауреат Нобелівської премії.

Маємо надію, що ця невеличка мандрівка у професію допоможе учням зробити правильний вибір, реалізувати свої таланти, знайти своє місце у житті. Відповідальна за проведення бібліотекар І категорії Озарко М. М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top