“Матінко, рідненька, низенько тобі я вклонюсь”

У другу неділю травня, коли вся природа потопає у цвітінні, коли все ожило і розцвіло, весь український народ святкує Свято Матері – світле, родинне свято вшанування матерів.

Напередодні цього свята 8 травня у бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми (Мазепи,11А) МЦБС, Департаменту культури Івано-Франківської Міської ради з учнями 4А класу ЗОШ№4 проведено свято-подяка “Матінко, рідненька, низенько тобі я вклонюсь”.

Запропонований бібліотекарем відеоролик “Усе бере початок з мами” познайомив дітей з історією виникнення свята.

На святі учні дарували своїм мамам теплі вірші і слова подяки, привітання. Найкращими словами про маму діти створили яскравий струмочок. Під пісні “Мамочка моя”, “Найкращі в світі”, “Квіти для мами” школярі водили святковий хоровод, танцювали, співали і веселились.

Разом з бібліотекарем діти складали вірш про маму, розгадували загадки про найдорожчу людину у світі.

Щоб кожна дитина  приємно вразила свою маму  в день свята, бібліотекар запропонувала дітям власноруч зробити маленький сюрприз-подарунок для мами і провела майстер-клас по виготовленню чудової , яскравої , паперової квітки. Учні проявили майстерність і кожний у свою квітку вклав всю свою любов і подяку мамі!

На святі панувала атмосфера тепла. добра, любові, гарного настрою і позитивних емоцій.

До уваги присутніх бібліотекар запропонувала перегляд літератури біля книжкової викладки “Матінко, рідненька, низенько тобі я вклонюсь”.

Відповідальна за проведення Таргоніна В.Ю.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top