“Мистецтво яке чарує”

1.10.2020 р.  в бібліотеці-філії №12 (с. Микитинці, вул. Грицишина, 10) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради  з нагоди дня музики відбувся музичний вернісаж “Мистецтво яке чарує”.

Цей день відзначають з 1975 року, прагнучи до поширення музичного мистецтва. Музика має дуже потужну енергетику, допомагає людині пізнавати себе, є чудодійним засобом залучення до добра і краси, пробуджує в нас уявлення про високе і величне. Музика допомагає людям справлятися з болем і тугою, вона може покращити настрій, дати людині відчуття щастя. 

В бібліотеці у відділі мистецтв можна знайти цікаву літературу про музику та багато творів музичного мистецтва. До уваги відвідувачів була сформована книжкова виставка про відомих композиторів та їхню пісенну творчість. Відвідувачі бібліотеки є великими шанувальниками музики і приймають активну участь в різноманітних концертах. В часі карантину захід відбувся без наших співучих читачів, але світлини з виступів чудово доповнять наше свято музики.    

Пишаємось талантами нашого села! Бажаємо всім  щоб гарна, красива музика завжди лунала в серцях, щоб ви відчували її кожною частинкою своєї душі!

Відповідальна за захід Вовк О.М.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top