Мистецька світлиця Василя Пилип’юка “Дар відкривати диво” в філії №2

Vas Pylyp fil2 2Сучасна епоха прагматизму, комп’ютерних технологій, вторгаючись у найпотаємніші сфери буття, здається, не залишає людині місця на її власний погляд, особисте сприймання того, що називають дивом, чарівним і неповторним одкровенням. Але, на щастя, є люди, які шукають у звичному, повсякденному, непримітному – щось незвичайне, чарівне і неповторне.

Таким є Василь Пилип’юк – фотомитець, дивовижний майстер Світла й Тіні. Саме його творчості було присвячене засідання літературно-мистецького клубу “Муза” під назвою “Мистецька світлиця Василя Пилип’юка “Дар відкривати диво”, яке 10 січня пройшло в бібліотеці-філії №2.Vas Pylyp fil2

Бібліотекарі познайомили присутніх з мистецьким доробком майстра, демонструючи його фотоальбоми “Україно, ти для мене диво” та “Івано-Франківськ”.

Розглядаючи світлини В. Пилип’юка, усі присутні відзначили, що його творчості притаманна характерна риса – пропагувати все українське, не залишатися байдужим оповідачем, беземоційним документалістом. В своїх роботах він милується та захоплюється навколишньою красою. Таке бачення він старається передати всім, хто цікавиться його творчістю.

Відповідальні за організацію бібліотекарі Шеметуха Н.В. та Захарів О.Я.

Поділіться цим записом в:
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Top